Сигурни сме дека и познатите цртани ликови си имаат свои потреби. Во нашето потрошувачко општество, се прашуваме што би можеле да си купат доколку направат шопинг листа и отидат во супермаркет.

Па Линда Баудербала си го поставила токму оваа прашање и со помош на нејзината имагинација ги ставила познатите суперхерои, негативци и цртани ликови во улога на купувачи.

Сподели на Facebook
пати видено