Постојат ситуации кога сè не оди како што би било пожелно. И кога истата работа се повторува со завидна постојаност, почнуваме да ги нарекуваме вакви моменти „Марфиеви закони“.

Како тие функционираат кај секој од нас останува непознато, но познат е само еден факт: не можеме да се бориме против нив.

Сподели на Facebook
пати видено