Шони е мало смешно човече. Него го црта анонимен уметник кој себе се нарекува Шон Шонич. Тој комбинира иронија, смешни ситуации и ударна доза на хумор.

Ние сме сигурни дека секој од нас во одреден момент имал „Шони ситуација“, а ако не и „Шони животна приказна“. Затоа внимавајте, можете да се насмеете и на своја сметка.

 

Сподели на Facebook
пати видено