Секој од нас има свој начин на справување со проблемите кои периодично доаѓаат во нашите животи. Некои се справуваат со нив горди и тивко, други пак со плачење и викање, а некои со играње и танцување.

Ние ги поделивме луѓето во 13 типови кога станува збор за решавање на проблеми и вие со сигурност ќе се препознаете барем во една од овие ситуации.

Оптимист

Песимист

Реалист

Нихилист

Будист

Материјалист

Движечка катастрофа

Боем

Советник

Шаман

Борец

Г-дин „Сѐ е во ред“

Гастроном

Сподели на Facebook
пати видено