Чилик е белоруски уметник кој сака да комуницира со своите следбеници. Тој комично илустрира што и да побараат од него на Твитер и Инстаграм и потоа ги објавува неговите илустрации со оригиналното барање.

Доколку сте љубопитни и сакате да дознаете како изгледа „Италијанска осаменост“ и многу други интересни и бизарни работи, не ја пропуштајте оваа галерија.

Нацртај ја силната страст на оние кои не можат да бидат заедно

Нацртај еднорог кој крие дека е еднорог

Нацртај среќен крај на Титаник

Нацртај падобранци од Шкотска

Нацртај свет без зло

Нацртај како мало момче изневерува мало девојче

Нацртај ја разликата од добивање образование во голем град и мал град

Нацртај ја италијанската осаменост

Нацртај девојка која е задоволна со нејзината тежина

Нацртај пајак кој се плаши од пајаци

Нацртај како змија се игра со телефон

Нацртај жаба, коцкар

Сподели на Facebook
пати видено