Суперхероите не само што можат да го спасат светот, туку можат да бидат и модели за многу познати брендови. Уметница од Перм, Русија, Лесја Гушева покажа дека можат да рекламираат познати производи доколку им се даде таква можност.

Разгледајте ги моделите со невројатни моќи во светот на маркетингот и одлучете на кој најдобро му „лежи“ продажбата.

Капетан Америка

Веном

Жена-мачка

Тор

Хулк

Џокер

Луѓе во црно

Доктор Стрејнџ

Флеш

Ајронмен

Супермен

Аквамен

Бетмен

Сподели на Facebook
пати видено