Летото ни го враќа животот. Оваа фраза е особено важна кога ментално се враќаме во младите години, кога единствена мака ни беше да го дочекаме летниот распуст.

Илустраторот Bird Born заедно со мачорот Степан, нѐ потсетува како поминуваат убавите летни денови во нашето детство.

Сподели на Facebook
пати видено