Секоја жена си има свои карактеристики и мали тајни. Сите се посебни на свој начин иако од некои причини понекогаш се срамат да ги признаат овие сосема „човечки“ карактеристики.

Ајде да видиме кои се оние „мали тајни“ кои секоја жена ги има, иако никогаш нема директно да ви ги признае.

1. Користење на градникот како чанта

2. Лажно задоволство

3. Јадат трошки кои им паднале во деколтето

4. Опеделуваат дали маичката може да се носи откако ќе ја помирисаат

5. Сами си ги сечат шишките и длабоко жалат за тоа

6. Фантазираат за свадба на прв поглед

7. Забораваат да си ја исчистат шминката навечер и жалат за тоа наутро

8. Со едно влажно марамче бришат сѐ по дома

9. За разлика од момците барем еднаш ја имаат измиено само косата, или пак само шишките

10. Користат шминка на која ѝ поминал рокот

11. Пронаоѓаат влакна заглавени на најчудните места…

Сподели на Facebook
пати видено