Кучето Мари не сака да го бакне својот сопственик

Кучето Мари не сака да го бакне својот сопственик

Јапонецов е упорен и проба да добие бакнеж на секаков можен начин, но Мари не се дава лесно и секогаш наоѓа начин како да го...

Човеков дошол на викендичката после подолго време и се соочил со една необична опасност

Човеков дошол на викендичката после подолго време и се соочил со една необична опасност

Ајде отвори прозор ако си...

Го претворил домот во рај за неговите мачки

Го претворил домот во рај за неговите мачки

Во градот Сент Џејмс во јужниот дел на Минесота, САД, Грег Кругер ја претвори својата куќа во прекрасно игралиште за разонода и рекреација на своите 18 мачки. Тунели, платформи, воздушни...

Џони е куче со стил: Носи џемпер и прави цик-цак :)

Дефиниција на терминот „Како газда“...

Куче ужива во капењето како да е во СПА центар

Куче ужива во капењето како да е во СПА центар

Многу кучиња мразат да се капат, но ова го пронашло рајот. Позитив на...

Бостонски Териер имитира коза и делфин

Брус е откачено куче и испушта смешни и откачени звуци. Тој ги сака другите животни до толку што научил да имитира дел од нив. Брус има една и пол...

Како кучето на мојот другар научи да си влегува дома?

Како кучето на мојот другар научи да си влегува дома?

Кучето си ги скршило двете предни нозе скокајќи од 2 метри висок ѕид. Додека да му оздрават нозете, се снашло како да се движи...

Целосно црните кокошки кои чинат по 1500 евра една

Целосно црните кокошки кои чинат по 1500 евра една

Црните кокошки се многу редок вид на кокошки со потекло од Индонезија. Една фарма во Флорида, САД ги одгледува и ги продава по екстремно висока цена од 1500...

Трчај Валтер, трчај!

Трчај Валтер, трчај!

Валтер обожава пливање. Погледнете што прави кога ќе го намириса...

Поминаа 15 години, а мојата мачка сеуште мисли дека вака се пие вода

Поминаа 15 години, а мојата мачка сеуште мисли дека вака се пие вода

Што да прави кога од мала така ја...

+