Џони е куче со стил: Носи џемпер и прави цик-цак :)

Дефиниција на терминот „Како газда“ :).

Куче ужива во капењето како да е во СПА центар

Куче ужива во капењето како да е во СПА центар

Многу кучиња мразат да се капат, но ова го пронашло рајот. Позитив на денот!

Бостонски Териер имитира коза и делфин

Брус е откачено куче и испушта смешни и откачени звуци. Тој ги сака другите животни до толку што научил да имитира дел од нив. Брус има една и пол година.

Како кучето на мојот другар научи да си влегува дома?

Како кучето на мојот другар научи да си влегува дома?

Кучето си ги скршило двете предни нозе скокајќи од 2 метри висок ѕид. Додека да му оздрават нозете, се снашло како да се движи наоколу.

Целосно црните кокошки кои чинат по 1500 евра една

Целосно црните кокошки кои чинат по 1500 евра една

Црните кокошки се многу редок вид на кокошки со потекло од Индонезија. Една фарма во Флорида, САД ги одгледува и ги продава по екстремно висока цена од 1500 евра.

Трчај Валтер, трчај!

Трчај Валтер, трчај!

Валтер обожава пливање. Погледнете што прави кога ќе го намириса морето.

Поминаа 15 години, а мојата мачка сеуште мисли дека вака се пие вода

Поминаа 15 години, а мојата мачка сеуште мисли дека вака се пие вода

Што да прави кога од мала така ја научиле.

+