Ниту една генерација ученици до сега не влегла во училиштето со зурли и тапани. Честито матура од екипата на Мотика!

Автор: Орхан Асанов.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено