Видеото отвора многу теми за дискусија. Ќе дојде ли време некогаш да се отвори егејското прашање? Факт е дека Македонци живеат на двете страни од границата.

Автор: Филипандро

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено