Дури ни постарите луѓе не ја паметат реката ваква, а ова е во горниот дел од течението, над браната Калиманци, до каде што има само 2 мали притоки.

Автор: Лоренцо Трајановски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено