Тамара има 22 години, моментално ги завршува студиите на Факултетот за музичка уметност во Скопје. Таа има направено неколку преработки на песни, а неодамна ја претстави и нејзината прва авторска песна, „Друга Ѕвезда“ која можете да ја слушнете тука.

Тамара исто така е дел од професионалниот хор ПроАрс од Скопје. Моментално настапува на македонската клубска сцена како дел од бендот „Страна Б“.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено