Честитки од екипата на Мотика до сите матуранти, а особено до матурантите од средното земјоделско училиште „Моша Пијаде“ од Тетово.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено