Порано беше поедноставно, пушти касетата нека врти и не се замарај, а сега една песна не можат да му пуштат на човекот да се расположи.

Благодарност до Душко Душанов

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено