Најважното нешто во формирањето на карактерот на децата е домашното воспитување. Потоа следуваат училиштето и средината.

Првото видео покажува како се однесува Македонец во УАИ (Ultra All-Inclusive) аранжман кога апарат ќе му заглави едно евро, инаку овие апарати се единственото нешто кое не е покриено во аранжманот. Второто видео покажува како реагира истиот македонец кога апарат ќе заглави евро на неговото дете. Снимено на 11 Октомври во Платамона, Грција. Автор: Анонимен.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено