На почеток не изгледаше надежно, но почекајте некоја секунда додека да распали малиот.

Благодарност до Дарко Јорданов

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено