Жените се слугинки, а мажите со рацете во џабовите или да читаат весници, додека ги масираат. Интересно е што автори на учебникот се три жени. Повелете на коментари!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено