Порано немаше училишта, но комшијата го чувавме. Сега не можеме да се спасиме од учените крадци! Е затоа не нѐ бива!

Автор на видеото: Демир

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено