Тема на емисијата е „Озборувањето“, а Славица има своја теорија кога станува збор за озборување.

Таа без влакна на јазикот им ја раскажа животната случка на сите во студиото и пред малите екрани и успеа да ги расони сите рано наутро. Слушајте ја Славица до крај можеби и ќе извлечете нешто „поучно“ 🙂

 

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено