Автори на каверот се Кaкaфoнични Бит@лчaни, а нивната верзија се вика „Гoспoжa“. Уште едно големо браво за екипата која ја паметиме по брилијантните македонски пародии на светските хитови како Хавана и Њу Рулс на Дуа Липа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено