Цар е малиот: Абе и та бабата драпа мадиња :).

Автор на видеото е Благојче Котески, благодарност до Александар Стојановски кој ни го испрати.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено