„На местото претходно имаше контејнер за ѓубре, а откако беше остранет, луѓето и понатаму продолжиле да фрлаат ѓубре. Најверојатно на некој жител од близина му смета и си нашол успешен начин да спречи понатамошно фрлање :)“

Автор: Саше 29

Сподели на Facebook
пати видено