Фраериве 50% ја завршиле работата, тие сакаат да играат „Шамар или бакнеж“ уште девојките да сакаат и ќе биде 100%. Како и да е барем имаат храброст да излезат и да се забавуваат.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено