Овој е најдобар што сме го имале во историјата на самостојна Македонија :). И најжално е што ова не е само шега и не е далеку од вистината… Кој морал да заглави по болници – знае!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено