Гејмерот Исајлоски Кристијан снимил видео во кое објаснува основни работи за играта и дава одговор на прашањето зошто играта со толку лоша графика е толку популарна и профитабилна.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено