Бевме пријатно изненадени кога ја добивме оваа рокенрол верзија од песната и моравме да ја споделиме со вас. Уживајте во вокалот на Магдалена Иванова, со поддршка на Јордан, Драган и Александар од групата SheXpеare.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено