Не ми е јасно зошто оваа Европа не ни ги отвора портите, а сѐ сме си средиле. Па не е фар!

Автор: Јаната

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено