Момците од „Roma Rock School“ се талентирани и случајно или намерно измислија нов правец во музиката „Рома рок“ :). Песната е „Cochise“ од Audioslave.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено