Некои „шеги“ му се толку невкусни што не можат ниту да се наречат шеги, а прашање на време е кога ќе му направи шега на некој повлакнест, па конечно да направи хит видео :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено