Иле имаше среќа Карлеуша да му фрли око и да го одбере како доброволец од публиката.

Видеото е испратено за наградната игра на Мотика. Испраќач: Нове Ѓоргиев

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено