Симе сакаше малку да си поигра со кучето, но ова не знае за граници, па видеото доби неочекуван тек :).

Автор: Симоне Милески

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено