После ова тешко дека некој друг странец ќе се осмели да дојде во официјална посета на Македонија.

Автор: Ана Гичевска

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено