motMajst (11)

motMajst (12)

motMajst (13)

motMajst (14)

motMajst (15)

motMajst (16)

motMajst (17)

motMajst (18)

motMajst (19)

motMajst (20)

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено