Мотика мајсторите напаѓаат! Ова го можат само креативни луѓе, без разлика што некои се кул, други се откачени а трети смешни.

motMajst (1)

motMajst (2)

motMajst (3)

motMajst (4)

motMajst (5)

motMajst (6)

motMajst (7)

motMajst (8)

motMajst (9)

motMajst (10)

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено