Локалните жители тврдат дека причината е јавна тајна дека една компанија од Делчево испушта отровни хемикалии во реката. Има ли оваа држава надлежни институции и закони?

Автор: Ивица Ѓеоргиев

Сподели на Facebook
пати видено