На некои луѓе отсекогаш не им било гајле за загадувањето на воздухот што го дишеме, но кога ситуацијата е алармантна, мора да се внимава.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено