Хумористично видео на четворица млади и надежни Македонци, со неколку моменти за кои вреди да се гледа. Лајк за сармите и компотот :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено