Доста гледавме монтирани возења без грешка, да видиме колку навистина е опасно да се пуштиш со велосипед по планинската патека надолу по Водно.

Автор: Бојан

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено