Видеото е снимено во спортската сала во Битола, од страна на паркур тимот Urban Monsters од Скопје, од кој што е дел и Драган Наумчески Гаго.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено