Еве што мисли црквата за Баба Ванѓа. Што мислите вие? Претераа ли нашите телевизии во величење на пророчицата?

Изјавата е превземена од Телевизија Д1 Делчево

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено