Дружината скопски паркур мајстори се вика TRY2FLY, а некои од триковите што ги изведуваат се да ти смрзне крвта. Наша порака е, правете го ова на земја, а вакви видеа ќе гледаме од другите држави!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено