Тешко се стигнува до дома во земја со толку убави вино и ракија. Но добро е што народот е снаодлив, па ќе најде начин како да дремне малку.

Автор: Дијана Матеска

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено