Ново од членовите

Келнер за бездомници

Многу убава, хумана идеја, која барем за момент им го враќа достоинството на бездомниците и им дава надеж дека на светот сеуште постојат добри луѓе.

Го знаете ли Црвениот Ѓавол – еден од најзабеганите ликови кој се појавил на интернет

Човеков е сосема луд и многу често знае да претера со финтите што ги прави.

Стар професор по музичко знае како да направи атмосфера на часот

Секоја почит за човекот кој остарел, но не загубил чекор со времето! Овој мора да го поканиме да направи една забава во Македонија, а за загревање ќе пушта Драган Б со точка Костиќ :).

Студент од Србија направил електричен автомобил кој поминува 100 километри за 7 денари

Студентот Небојша Матовиќ од Панчевац за својата дипломска работа купил старо Пежо, му го извадил моторот и го заменил со сопствен електромотор. Слушнете ја неговата приказна.

Германски фудбалер против ТВ камерман

Кого бе ти ќе снимаш како ги бодри соиграчите со плескање по задникот, а? Фудбалерот е капитенот на Хофенхејм, Андреас Бек.

+