На оваа убава македонска песна ќе ве потсетат Тања Димова (вокал), Александар Трајанов (гитара) и Јордан Манов (амбиентална соло гитара).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено