Конечно спортска игра во која ја има и Македонија. Давајте што е можно повеќе голови и бранете ги ударите на противниците.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено