Иновацијата е дело на општинските власти во Кочани, во соработка со јавното комунално претпријатие.

Автор на видеото: Костадин Христов

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено