Што е ова бе? Какви се овие вести, какви се овие тортури врз мозоците на народот? Отидете уште на овој самит, ако не нѐ примат, толку од конкурирање. Седнувајте на маса, собирајте експерти (она што остана во државата) и правете стратегија за развој во наредните 10 години без ЕУ.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено