Кампањата се одвива главно на социјалните медиуми, главни актери се 3 деца со испечатени маички, а пораката е следна:
„Да знајте че прајме Крисмас сега, да ни кам сите на Крисмасо, че пејт Елена да си купиме тикетс за на парти. Рингајте на операторо да пее и за Нова Година. Сите кам на Елена Фелевска.“

10405305_10205753708622162_3425673610909225136_n

553281_10205753708822167_8581424352217247422_n

10846003_10205753709142175_3500638818735977035_n

Бонус: Неколку фотографии од пејачката, да бидеме на чисто што рекламираат децата.

elena1

elena2

elena3

elena4

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Сподели на Facebook
пати видено